Nieuws

MAN eTruck

20.09.2018

De eTruck van MAN biedt het antwoord op alle eisen inzake stedelijke distributie in de (nabije) toekomst.

Zo garandeert de eTruck het nuttige laadvermogen van de huidige voertuigen met een traditionele aandrijving en biedt daarnaast een geruisloze en emissievrije prestatie.

Lees meer

MAN op de IAA 2018

12.09.2018

MAN op de IAA 2018

20. – 27. September 2018, Hannover
Hal 12, Stand B 14

Lees meer

Platooning in de logistieke sector

11.07.2018

DB Schenker, ‘s werelds grootste logistieke dienstverlener, zet samen met twee partners: MAN Truck & Bus en de Universiteit voor toegepaste wetenschappen 'Hochschule Fresenius' twee zogenaamde digitaal genetwerkte vrachtwagens in voor tests in een dagdagelijkse praktijkomgeving.

Functionaliteit van platooning.

De term ‘platooning’ verwijst naar een systeem dat voertuigen op de weg gebruiken waarbij ten minste twee vrachtwagens in een konvooi samen rijden op de snelweg, ondersteund door technische bijstand en controlesystemen. Alle voertuigen in het konvooi zijn met elkaar verbonden via een virtuele ‘trekstang’. Het eerste voertuig bepaalt de snelheid en rijrichting, de andere volgen.

Lees meer

MAN TGX PerformanceLine Edition wordt parade-paard van Euro Mex

05.07.2017

Onze klant, de firma Euro Mex met hoofdzetel op BruCargo en roots te Nossegem, zette onlangs een MAN TGX 18.640 4x2 LLS PerformanceLine Edition in dienst.

Lees meer

De nieuwe MAN TGE

26.09.2016

Een handige allesdoener - de nieuwe MAN TGE : de bestelwagen by MAN

Een modulair opgebouwd gamma, het zit hem in de genen!

Dankzij verschillende versies en opbouwmogelijkheden, is de MAN TGE uw toekomstige partner voor quasi al uw lichtere transporttaken.

Lees meer

MAN Kondigt lancering lichte reeks aan

04.11.2015

MAN gaat haar productgamma uitbreiden met lichtebedrijfsvoertuigen: MAN TGE.
Basis van het gamma is een samenwerking met Volkswagen Commercial Vehicles.

Lees meer

Uitzonderlijke stockaanbieding

24.02.2015

Uitzonderlijke kans voor uw transportoplossing in de distributie!

Nu op stock bij Garage Wauters: MAN TGM 12.250 4x2 BL met plywood kast 30m³

Lees meer

MAN Agrar oogst succes bij de Maïsoogst

17.12.2014

MAN ontwikkelt verdere interesse in de landbouw.

Eerder dit jaar stelde MAN naar aanleiding van de 'MAN Construction Days' de MAN AGRAR voor aan het Belgische publiek, daar een vierwielaangedreven trekker met Fliegl afschuifoplegger.

Ter gelegenheid van de IAA in Hannover afgelopen maand september, bouwde MAN een achtwielaangedreven vrachtwagen voor inzet in de landbouw. Deze 8x8 kwam gedurende de maand oktober twee weken naar België en werd hier getoond en ingezet bij verschillende loonwerkers tijdens de maïsoogst.

Deze demotoer begon in het Leuvense bij klanten van Garage Wauters en het loonwerkbedrijf Millon kreeg de primeur om deze MAN als eerste uitvoerig te testen.

Lees meer

MAN AGRAR - een succes op de beurs van Libramont

23.09.2014

Van 25 tot en met 28 juli vond de 80ste editie plaats van de “Foire de Libramont” plaats. Dit is dé beurs voor landbouw, bosbouw en Agrovoeding. Deze vakbeurs ontvangt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers en 1800 exposanten. Een onderdeel van de beurs is de zogenaamde “Mechanic Show”’ waarbij technologische innovaties en materieel worden voorgesteld.


De MAN TGS AGRAR - dé transportoplossing in de land- en bosbouw gerelateerde branches.

Lees meer

De MAN TGS AGRAR - dé transportoplossing in de land- en bosbouw gerelateerde branches

01.09.2014

Met de strengere wetgeving op het gebruik van landbouwtractoren ivm transport van goederen, wordt het des te interessanter om ook voor landbouwtoepassingen te investeren in vrachtwagens. Ook in de land - en bosbouw gerelateerde toepassingen, denk hierbij bvb maar aan het transport van mais, gras, haksels, schors, snippers, ...

Bovendien worden afstanden tussen de akker en het erf steeds groter, nemen transporttijden toe en wordt het te transporteren volume ook steeds omvangrijker. De voordelen bij vrachtwagens als grotere capaciteit, tijdswinst, flexibiliteit zijn troeven die dus zeker niet te onderschatten zijn.

Lees meer