MAN en Garage Wauters op Matexpo!

MAN en Garage Wauters op Matexpo!

Van 6 tot en met 10 september vindt opnieuw dé vakbeurs voor alle bouw-gerelateerde bedrijven plaats: MATEXPO !

Op 6 september opent Matexpo in Kortrijk Xpo de deuren voor een ondertussen alom bekende en internationaal bezochte beurs.

Ook Garage Wauters zal deelnemen: op de MAN stand in Hal 5 ontvangen wij u en verstrekken u graag het nodige advies i.v.m. onze MAN bouwvoertuigen.

Met enige trots toont MAN in Belgische première de nieuwe MAN TGE, de fonkelnieuwe MAN bestelwagen, it's not a VAN, it's an MAN luidt de internationale slogan en inderdaad, de gerenommeerde MAN-service kan ook in dit segment een verschil maken.

Kom gerust eens kijken naar onze nieuwe telg van de MAN familie en bewonder verder de zwaardere jongens uit de bouw. Onze vernieuwde Euro 6 voertuigen blijven dé referentie inzake degelijkheid en betrouwbaarheid in en rond de bouwwerf. Zo tonen we u o.a. onze vernieuwde aandrijflijn met nieuwe EURO 6 C motoren, nieuwe versnellingsbakken met een ongezien schakelpatroon en gebruikscomfort, opgefriste interieurs, geëvolueerde Multimedia toepassingen en RIO... een mijlpaal in Telematica voor bedrijfsvoertuigen !

Deel dit artikel