Over ons

Garage Wauters is een familiaal bedrijf met een jarenlange traditie in de verkoop en het onderhoud van MAN vrachtwagens en rollend materieel. Sedert 1946 is de familie Wauters in Leefdaal, Bertem en omstreken een begrip voor iedereen die met vrachtwagens te maken heeft.

Nabij Leuven, in het westen van de provincie Brabant, vlakbij de E40 en de knooppunten met de Brusselse ring en de E314, zijn wij vlot bereikbaar en snel ter plaatse voor een eventuele interventie.

Bij Garage Wauters is "service" nog een waardevol begrip: u wordt er door de familie Wauters en hun personeel geholpen met de glimlach.

Geschiedenis

In 1927 startte Jules Wauters in het centrum van Leefdaal met een bescheiden fietsenhandel. In 1946 bouwde hij zijn eerste garage voor rijdend materieel op de Tervuursesteenweg. Al snel was de garage te klein en reeds in 1956 werd er uitgebreid. In 1961 startte hij met de bouw van een BP station voor personenwagens, met een aparte werkplaats voor vrachtwagens.

De volgende generatie diende zich aan en er werd opnieuw geïnvesteerd in een moderne werkplaats. Roger en André namen in 1972 de nieuwe autowerkplaats in gebruik, gevestigd in de gebouwen die nu nog steeds gebruikt worden. Zes jaar later, in 1978, werd de nieuwe vrachtwagengarage in dienst genomen, ook deze gebouwen worden tot op heden gebruikt. Door een gestadige groei was een nieuwe uitbreiding noodzakelijk en in 1982 werd een nieuwe werkplaats voor koetswerkherstellingen en een nieuwe spuitcabine in gebruik genomen. In 1992 werd het startschot gegeven voor een nieuwe showroom voor de personenwagens en administratieve gebouwen.

Guido en Johan namen de fakkel over. Zij focussen zich voornamelijk op de modernisering van de werkplaatsen met de nadruk op milieuvriendelijke aanpassingen.

Samen met hun team heten zij u van harte welkom in de Garage Wauters.

MAN en GARAGE WAUTERS

om alle troeven in hand te hebben

Naast innoverende voertuigen van MAN, biedt de Garage Wauters uit Leefdaal u een sterke service en ondersteuning in het beheer van uw wagenpark.

Wie veel onderweg is of veel moet presteren, heeft af en toe wat pauze nodig, om weer fris van start te kunnen gaan. Ook uw MAN heeft af en toe wat rust nodig,onder de vorm van een onderhoud of reparatie, zo blijft de kwaliteit waarvoor u gekozen hebt gehandhaafd. Het Serviceteam van GARAGE WAUTERS staat hiervoor paraat.

Dankzij onze geschoolde techniekers, die constant worden bijgeschoold bij de importeur of bepaalde toeleveranciers, bieden wij u de nodige kennis van zaken voor een snelle en correcte diagnose of herstelling. Dat is onze betrokkenheid voor de beschikbaarheid en de betrouwbare inzet van uw voertuig.

Onze werkplaats is uitgerust met de nodige meet-en diagnoseapparatuur om uw voertuig in een uitstekende conditie te houden en laat ons toe snel en efficiënt te kunnen werken.

Van bij de aankoop van uw nieuwe MAN wordt u begeleid door professionelen met jaren ervaring in de vrachtwagenbranche, teneinde u een perfect advies te kunnen geven over het door u gewenste voertuig of om u te ondersteunen bij uw contacten met de opbouwers.